Aripioare pane

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2019 | 2686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 bucata radacina patrunjel
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 catel de usturoi
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 linguri apa minerala
  • faina
  • fulgi de porumb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

Intr-o cratita adaugam legumele curatate si taiate in 4, adaugam apa si aripioarele curatate si taiate varful, (ar fi bine sa le taiem in 2, eu in graba le-am lasat intregi)

Lasam sa fiarba, spumand de cate ori este nevoie, adaugam usturoiul, sare, piper si lasam la foc mic pana ce sunt fierte aripioarele.

Le scoatem din supa si le lasam sa se raceasca.

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust si 2 linguri de apa minerala.

In alt bol adaugam faina si in altul fulgi de porumb maruntiti.

Aripioarele le trecem prin faina, ou si fulgi de porumb dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Adi 1

08.05.2019, 20:03

Bune!

Rocsi 1

08.05.2019, 20:46

Mmm, as vrea sa rontai o aripioara si sa ma bucur de crocantul ei!

mihaelar63 1

09.05.2019, 08:02

Eu las aripioarele la cine doreste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Valdostana - Reteta savuroasa pentru un preparat excelent