Aripioare lipicioase cu piure

de elena1988 in Pui, 4 Mar 2011 | 4809 vizualizari

 

Au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare(fara cioturi)
  • sos de soia light
  • zeama de la 2 lamai
  • 3 linguri de ulei
  • 50 gr de unt
  • 7 cartofi maricei,100 ml de lapte dulce
  • sare, si putin delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu piure:

Aripioarele se pun la marinat( sos de soia, uleiul, zeama de lamaie) se lasa pana a doua zi. Se pun intr-o tava aripioarele care au stat la marinat cu tot cu zeama in care au stat, se mai pun 100 ml de apa si se dau la cuptor pana se rumenesc bine si se evapora si zeama din tava.

Cartofii ii punem la fiert, dupa care se paseaza se adauga, laptele, sarea si delikatul, apoi se pune in blender pana se fac ca o pasta, dupa care se pun intr-un vas si se mai tine pe foc 5 minute si se pune si untul. Daca este prea gros mai puneti putin lapte.

TIPS-URI

1

daca faceti pireul asa va iesi mai fin si mai bun ca pireul obisnuit

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos de hrean