Aripioare de pui cu maghiran (in sos)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Dec 2013 | 4889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 200 gr kaizer
  • o lingurita cu maghiran uscat
  • o capatana de usturoi
  • 150 ml suc de rosii
  • 200 ml supa de pui
  • cateva frunzulite de busuioc
  • un praf de chili si sare dupa gust
  • o legatura de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu maghiran (in sos):

Asezam aripioarele in vasul cooker-ului si le rumenim selectand din MENU functia FRY pentru 10 minute. In ultimele 2 minute adaugam usturoiul feliat, kaizerul si condimentam dupa gust. Adaugam supa de pui si sucul de rosii si setam, din nou, functia FRY pentru inca 30-40 de minute. In tot acest timp sosul format va fierbe usor, in final avand textura potrivita. Servim aripioarele cu patrunjel verde proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu maghiran (in sos)" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker