Aripioare cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 16 Sep 2011 | 5451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 200 g ciuperci mici
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu ciuperci:

Aripioarele se curăţă, se taie în jumătate, se spală, se şterg şi se ung cu ulei. Se presară cu condimente, sare şi piper . Se tapetează o tavă cu hârtie de copt , se unge cu ulei şi se pun aripiarele condimentate. Se dă tava la cuptor pentru 25 de minute, aripiarele întorcându-se de câteva ori până sunt rumenite frumos pe toate părţile.

Între timp spălăm ciupercuţele fără să le mai curăţăm de pieliţă. Se scurg bine şi se trag la tigaie în puţin ulei încins împreună cu usturoiul tocat, sare şi piper.

Aripioarele se servesc cu ciupercuţele presărate cu mărar şi eventual puţină smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (48)

madi_marin 1

14.11.2011, 21:23

bai....ce-i aici....? giorgia....ma bucur ca v-au placut....

diaconta 1

14.11.2011, 21:30

CUM "CE-I AICI?"
AM VENIT LA MASA

madi_marin 1

15.11.2011, 18:53

dia.....cred ca ar trebui sa treci la cizme..... nu ti-e frig in pantofi?

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)