Aripioare crocante

de LC in Pui, 10 Noi 2012 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare pui
  • o cana de faina
  • 50 g susan
  • o cana jumatate pesmet
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 lingurite mustar
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Spalam aripioarele si le taiem in doua.

Intr-un vas punem faina, in altul ouale pe care le batem si adaugam smantana, mustarul si condimentele, iar in alt vas punem pesmetul cu susanul.

Trecem fiecare bucatica prin faina, ou, pesmet.

Le prajim in ulei bine incins si le scoatem pe un servet pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Servim cu un sos picant sau maioneza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante