Aripioare crocante

de lacrimioara in Pui, 20 Apr 2011 | 5679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame aripioare pui,
  • 2oua,
  • pesmet cu usturoi si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Aripioarele le fierbem 15 minute, dupa care le scoatem pe o hartie absorbanta si batem oule bine si adaugam pesmet  sa facem o pasta sa nu fie nici subtire nici groasa. Punem cate putin pana devine ca o pasta, aripioarele le condimentam dupa care punem uleiul la incins si dam aripioarele prin pasta de pesmet(daca nu aveti pesmet cu usturoi   puneti usturoi granulat sau pisat si se amesteca cu pasta si patrunjel verde tocat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]