Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte

de Valyvalentyna in Pui, 21 Feb 2015 | 6629 vizualizari

 

O Bunatate..!!

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare;
  • 2 pliculete condiment pt. pui;
  • 1 capatina usturoi {facut mujdei},
  • putin cimbru;
  • 2 pahare de bere.
  • Pt. Cartofii la cuptor:
  • 6 cartofi,
  • 1 legatura marar;
  • 3 oua;
  • 3 linguri smintina;
  • putin chilli,
  • 2 pahare lapte,
  • 3-4 catei usturoi {pisati},
  • sare;
  • ulei pt. uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte:

Curatam si spalam bine aripioarele le punem intr-un vas mai inalt le condimentam bine cu condimentele,cimbru, usturoiul si berea {de preferat este sa stea peste noapte in acest amestec} a doua zi se pun frumos in tava si se toarna peste ele acel amestec cu bere se baga la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos. In acest timp spalam bine cartofii si ai punem in apa cu sare la fiert. Dupa ce cartofi au fiert in curatam de coaja si ai taiem cuburi ai punem in tava de cuptor potrivim de sare putin chili apoi turnam laptele si smantana in care am batut ouale am pus mararul si usturoiul. se da la cuptor pana scade si se rumenesc frumos. Cind aripioarele sunt gata le servim alaturi de garnitura de cartofi.

TIPS-URI

1

Peste garnitura de cartofi puteti pune smintina si puteti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare dulci picante