Aripi de pui pane

de Bya Ralu in Pui, 6 Dec 2012 | 4230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati aripi de pui
  • ulei masline
  • 2 oua
  • faina
  • putin vin rosu
  • condimente
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Se condimenteaza aripile de pui cu sare, piper, boia dulce, ierburi aromatice, se marineaza cu ulei de masline si putin vin rosu. Se presara deasupra putin susan si se lasa la rece 30 minute.

Se prepara pasta din 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde.

Se dau aripile de pui prin pasta de ou si se pun intr-un ceaun in ulei incins la prajit.

Se prajesc pe ambele parti.

Se servesc cu mujdei de usturoi si cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante in crusta crocanta