Aripi de pui la cuptor în vasul roman

de simonacallas in Pui, 17 Mar 2014 | 7907 vizualizari

 

Un preparat simplu de făcut şi tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 10 aripioare de pui
  • ulei măsline
  • sare (după gust)
  • 1 linguriţă piper măcinat
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 1 linguriţă rozmarin uscat
  • 3 căţei de usturoi tăiaţi felii
  • 1 cană vin alb
  • condimente pentru carne de pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui la cuptor în vasul roman:

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi în felii mai mari se amestecă bine cu 3 linguri ulei, sare (eu am pus o lingurită de Delikat), oregano, rozmarin, busuioc, rozmarin, piper, usturoi şi se aruncă în vas. Se adaugă 2 căni de apă şi una de vin alb. Deasupra moţ se aşează aripioarele de pui, spălate şi tăvălite prin condimente. 

Se acoperă vasul cu capacul şi se pune la cuptor până când cartofii se fierb pe jumătate, apoi se ia capacul şi se lasă să se rumenească.

Gata :)   

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la cuptor în vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte