Aripi de pui la cuptor în vasul roman

de simonacallas in Pui, 17 Mar 2014 | 8132 vizualizari

 

Un preparat simplu de făcut şi tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 10 aripioare de pui
  • ulei măsline
  • sare (după gust)
  • 1 linguriţă piper măcinat
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 1 linguriţă rozmarin uscat
  • 3 căţei de usturoi tăiaţi felii
  • 1 cană vin alb
  • condimente pentru carne de pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui la cuptor în vasul roman:

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi în felii mai mari se amestecă bine cu 3 linguri ulei, sare (eu am pus o lingurită de Delikat), oregano, rozmarin, busuioc, rozmarin, piper, usturoi şi se aruncă în vas. Se adaugă 2 căni de apă şi una de vin alb. Deasupra moţ se aşează aripioarele de pui, spălate şi tăvălite prin condimente. 

Se acoperă vasul cu capacul şi se pune la cuptor până când cartofii se fierb pe jumătate, apoi se ia capacul şi se lasă să se rumenească.

Gata :)   

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la cuptor în vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (4)

simonacallas 1

17.03.2014, 08:22

Multumesc, Tiby

MotanLaOale 1

17.03.2014, 20:49

simonacallas 1

18.03.2014, 10:17

Multumesc, Motanel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]