Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS

de ela in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2014 | 4080 vizualizari

 

M-am indragostit de oalele astea minune )))...am facut colectie dar le folosesc pe toate trei )))) da,am 3 nu doua ))) zilele trecute mi-am luat si una de la gorenje )))) sa nu dati cu pietre ))))

 

INGREDIENTE

  • 8ardei grasi
  • 600gr carne tocata amestec
  • 1lingurita ulei de masline2linguri pasta tomate
  • 1morcov taiat marunt
  • 1ceapa tocata
  • 1/2 cana orez
  • 1/2cana apa
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS:

Taiem un capac la ardeii grasi in dreptul coditei si scoatem semintele si membranele apoi ii spalam si ii lasam la scurs.

Punem in oala uleiul,ceapa tocata si morcovul.Apasam butonul MENIU selectam programul FRY,Apasam COOKING TIME si selectam 15minute.Apasam START si amestecam din cand in cand in oala.Dupa 5minute,adaugam carnea si o asezonam dupa gust cu sare si piper si ce condimente mai dorim.Dupa 7minute adaugam pasta de rosii,orezul si apa si amestecam bine.Cand s-a evaporat apa oprim aparatul si lasam sa se racasca compozitia.

Umplem ardeii cu compozitia de carne si tapetam cu un strat de faina deasupra carnii ca sa nu se revarse carnea in timpul prepararii.

Asezam ardeii in pozitie verticala in oala interioara si turnam apa in oala cat sa ajuga pana la jumatatea ardeilor.Selectam programul STEW si setam timpul cam de 120minute(in carte scrie ca 40minute dar este mult prea putin timpul,nu se inmoaie ardeii).Inchidem capacul si apasam START.Verificam ardeii din cand in cand si vedem cand s-au inmuiat si oprim aparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ela 1

01.10.2014, 22:00

Nu se stie ce mai apare

babi5 1

04.10.2014, 19:47

ela 1

04.10.2014, 20:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mujdei de usturoi