Ardei umpluti cu legume

de susu in Mancaruri de post, 24 Sep 2012 | 4325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei grasi potriviti, 9 bucati
  • 200 gr orez, 1 cana mica
  • ½ kg ciuperci
  • Ulei
  • Suc de rosii
  • Condimente curry, boia, piper, vegeta, foi de dafin
  • Pasta concentrate de tomate
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe mari
  • 1 patrunjel mic
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • Cimbru
  • 1 ardei capia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu legume:

Tocam ceapa si apoi o calim, adaugam morcovul ras fin si apoi orezul. Ciupercile tocate marunt se calesc separate in unt pana scade bine zeama. Se adauga  la orezul calit condimentele, ciupercile calite si albitura rasa mic. Se tin pe foc ceva vreme apoi se adauga 1 lingura pasta de tomate amestecata cu pulpa de rosii si marar tocat. Dupa ce s-a racit compozitia se umplu ardeii. Se calesc un pic ardeii dupa ce li s-a pus capacul si  se adauga supa de pasare sau apa peste ei cat sa-I acopere cu doua degete. Spre sfarsit cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate dizolvata in rosii date prin razatoare si marar. Se servesc atat reci cat si calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

26.09.2012, 21:52

tare buni sunt..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:41

sanatosi si gustosi

Bunica 1

22.10.2012, 13:48

Gustos si sanatos!=D.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]