Ardei umpluti cu carne de porc

de Andra_Constantinescu in Porc, 25 Aug 2015 | 11373 vizualizari

 

Fetitei mele ii plac foarte mult ardeii umpluti, in special carnea. Eu mananc doar sosul :))

 

INGREDIENTE

  • 17 ardei grasi;
  • 1 kg carne tocata de porc;
  • 100 g orez;
  • 4 cepe;
  • doua oua;
  • 8 linguri bulion;
  • o lingurita cimbru uscat;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • doua linguri faina;
  • sare;
  • apa cat sa acopere ardeii;
  • o legatura de patrunjel.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi.

Intr-un castron se pun carnea tocata, orezul spalat, 3 cepe curatate de foi, spalate si taiate marunt, doua oua, 4 linguri de bulion, cimbrul, boiaua de ardei dulce si sarea, dupa gust. Se amesteca, apoi se umplu ardeii cu aceasta compozitie, unul cate unul, la final presarand putina faina peste carne, pentru a forma un dop. 

Se aseaza ardeii umpluti intr-o cratita, se pune apa peste ei,cat sa ii acopere, se adauga o ceapa curatata, spalata si taiata marunt si se lasa sa fiarba. Spre final se adauga 4 linguri de bulion, se mai dau in cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se presara patrunjelul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]