Astăzi vă prezentăm o idee gustoasă de ardei umpluți cu feta și cu o crustă aromatizată și delicioasă. Este o rețeta foarte ușoară care este potrivită și pentru mese festive sau pentru un prânz savuros.
Pentru acești Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă, am folosit următoarele ingrediente: ardei grași, feta, ou, pesmet, mărar.
Cum se prepara acesti Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă:
Fărâmițează brânza feta într-un bol, adaugă un ou, mărar proaspăt tocat și puțin oregano. Amestecă bine toate ingredientele și lasă compoziția deoparte.
Taie ardeii în jumătăți, pe lung, și îndepărtează semințele.
Pune la topit puțin unt într-o tigaie și adaugă pesmetul, un praf de sare și puțin oregano. Lasă-l la rumenit, amestecând continuu cu o lingură. Când devine auriu, oprește focul și lasă pesmetul la temperat.
Umple fiecare jumătate de ardei cu compoziție de brânză. Presară pesmet aromatizat și stropește cu puțin ulei de măsline. Așază ardeii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace-i în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă ardeii puțin la temperat.
Servește-i calzi alături de o salată, sunt foarte gustoși și aromați.