Ardei umpluti

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2010 | 4459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 50 gr orez 
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 ou 
  • 3-4 linguri bulion
  • sare, piper
  • cimbru
  • 4 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii de seminte se spala si se saraeaza in interior. Mararul si patrunjelul se taoaca marunt la fel si ceapa. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimetele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si se pun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

02.07.2010, 22:20

pai si eu sunt de-a voastra asa ca trebuie sa-mi lasati si mie

Ina 1

02.07.2010, 22:39

Si eu ziceam ca n-a pus nimeni azi ardei

luminita20_2006 1

03.07.2010, 21:39

da..pai e sezonul lor acuma.....hai fetelor la o portie cemai stai asa...am pentru toata lumea...daca nu mai raman mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galusti de spanac cu sos de marar si chiftele