Ardei umpluti

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2010 | 4903 vizualizari

 

eu aici in barcelona nu gasesc ardei ca in romania si cum am pofta sa mananc ardei umpluti folosesc alt soi de ardei nu sant la fel de buni ca cei din romania dar imi astampar pofta si asa.

 

INGREDIENTE

  • 800 grame carne jumatate porc si jumatate vita,
  • o ceapa mare sau 2 mici,
  • pasta de rosii cam 400 grame,
  • o ceasca mai mare de orez,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • ardei eu am folosit 8 depinde de ardei,
  • 3 linguri de faina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei si o lasam pana se imoaie, punem si o lingurita de boia.

Curatam ardei de seminte si codite. Amestecam carnea cu ceapa prajita ,piper,sare dupa gust, orezul care l-am spalat, cimbru. Amestecam bine dupa care umplem ardeii. Dupa ce am terminat ii punem in oala unul langa altul.

Amestecam jumatate din pasta de rosii cu apa si sare cat sa acopere ardeii si ii punem la fiert la inceput la foc mare pana incepe sa fiarba, dupa care la foc mic timp de 30 minute aproximativ. Dupa ce au fiert amestecam restul de pasta de rosii cu faina si cam 2 linguri apa si putina sare si turnam peste ardei,mai lasam cam 5 minute la fiert si apoi gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute "Delikates"