Ardei grasi la borcan, pentru iarna

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 25760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei grasi rosii si galbeni
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 3 litri de apa
  • 3 linguri de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de otet

 

 

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi la borcan, pentru iarna:

Ardeii se curata de codite si de samburi,se spala si se taie patratele sau fasii (cum va place),apoi se amesteca cu 3 linguri de sare si se lasa o jumatate de ora. Apa se pune pe foc impreuna cu otetul si zaharul,se lasa sa fiarba. Ardeii  se pun in borcane impreuna cu patrunjelul spalat si tocat marunt,peste se toarna apa,se capseaza borcanele si se dau la dust 30 de minute. Se folosesc la orice mancare gatita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi la borcan, pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Lau 1

24.07.2011, 12:52

interesant

SENO 1

18.08.2011, 11:29

Aceasta reteta de ardei o am de la mama,ea punea mereu ardei la borcan pt iarna si tot felul de legume la borcan sau la congelator. Pe vremea lui Ceausescu nu se gaseau atatea conserve ca acum,asa ca mama le facea acasa

Mitinita 1

07.08.2012, 11:49

interesant,chiar eram curioasa cum se pastreaza ardeii la borcan

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porumb in otet (reteta Motan)