Ardei copt umplut cu cascaval

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2010 | 6380 vizualizari

 

Stiu reteta asta de foarte mult timp din ,,Practic in bucatarie,. dar uitasem de ea..... Am vazut ca au pregatit-o si Epurasha si Julie.....si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare capia
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu cascaval:

Se coace ardeiul, apoi se curata de coaja si  i se taie cotorul . Trebuie sa ramana ca un buzunaras care se umple cu cascavalul taiat felii.

Se bate oul cu putina sare si faina. Ardeiul umplut se da mai intai prin faina, apoi prin oul batut cu faina si se pune la prajit in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin pesmet inainte de prajire.

2

Se poate servi cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei