Ardei copt umplut cu cascaval

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2010 | 6479 vizualizari

 

Stiu reteta asta de foarte mult timp din ,,Practic in bucatarie,. dar uitasem de ea..... Am vazut ca au pregatit-o si Epurasha si Julie.....si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare capia
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu cascaval:

Se coace ardeiul, apoi se curata de coaja si  i se taie cotorul . Trebuie sa ramana ca un buzunaras care se umple cu cascavalul taiat felii.

Se bate oul cu putina sare si faina. Ardeiul umplut se da mai intai prin faina, apoi prin oul batut cu faina si se pune la prajit in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin pesmet inainte de prajire.

2

Se poate servi cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]