Aperitive friganele la cuptor cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2012 | 85742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine
  • 4 oua
  • sare
  • 2-3 linguri de lapte
  • cas proaspat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive friganele la cuptor cu branza:

Painea se taie patratele.

Ouale se bat cu sarea si laptele.

Se unge o tava cu unt, se dau bucatile de paine prin ou si se pun in tava, iar restul de ou (daca va mai ramane) se toarna in tava peste paine.

Se presara deasupra casul ras (sau cascaval, telemea) si se da la cuptor pentru 15-20 min la foc mic pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive friganele la cuptor cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Faberge