Aperitive bruschete cu naut

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2015 | 13430 vizualizari

 

Ingredientul meu preferat pentru zilele de post este de departe nautul. Astazi am facut bruschete cu naut. Iar daca aveti o conserva de naut bruschetele vor fi gata imediat.

 

INGREDIENTE

  • o conserva naut
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 1 franzela
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive bruschete cu naut:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul de masline. Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul curatat si tocat fin. Lasam cateva secunde, stingem cu o jumatate de cana apa calduta si punem nautul si conserva de rosii mixata. Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa fiarba pana scade sosul.
Intre timp taiem franzela felii si o prajim pe gratar. Cand feliile sunt gata punem deasupra  nautul cald si servim imediat. Ornam cu frunze de  busuioc sau rozmarin. (Inainte de a pune nautul pe felii puteti stropi feliile cu putin ulei de masline)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive bruschete cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj