Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2021 | 3735 vizualizari

 

O tarta rasturnata gatita într-o forma de tort/prajitura.
Facuta cu spanac bio proaspăt .   https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/tarta-rasturnata-de-spanac-cu-bacon-si.html      

 

INGREDIENTE

  • 350 gr spanac proaspăt
  • 2 linguri de ulei
  • 8 felii subțiri de bacon/slănină 120 gr
  • 4 ouă
  • 3 linguri de smântână
  • 45 gr de brânză de capră
  • sare piper
  • ierburi de Provence
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra:

Spălați spanacul și curatati-l.  Sotați spanacul taiat în puțin ulei timp de aproximativ 10 minute. Puneti sare.  Într-o altă tigaie, rumeniti feliile de bacon.  Bateți ouăle cu smântâna, apoi adăugați brânza de capră măruntita.  Puneti piper, sare, adăugați ierburi de Provence.  Așezați feliile de bacon pe fundul formei, adăugați spanacul deasupra și turnați amestecul cu oua peste el.  Se coace 35-40 de minute la 180°C.  Se lasă puțin să se răcească și se rastoarna pe o farfurie.  Se servește fierbinte cu o salată de roșii sau ca mine cu o salată de sfeclă roșie și țelină

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]