Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2017 | 12786 vizualizari

 

Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de ingrediente.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • branza de capra – 500 g
  • smantana de gatit – 100 ml
  • spanac – 800 g
  • oua – 4 buc
  •  faina- 100 g
  •  ceapa – 1 buc
  •  usturoi – 2 catei
  •  ulei de masline – 2 linguri
  •  nucsoara rasa – ½ lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • felii de migdale – 4 linguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra:

 Taie ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in putin ulei de masline.
 Adauga apoi spanacul si lasa sa se inabuse 5 minute.
 Lasa compozitia sa se raceasca putin, apoi adauga branza de capra.
 Amesteca ouale batute cu faina si smantana de gatit si toarna compozitia peste spanac.
 Condimenteaza cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia.
 Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia.
 Presara pe margine fulgii de migdale si pune tava in cuptor, tot la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor