Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2017 | 11923 vizualizari

 

Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de ingrediente.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • branza de capra – 500 g
  • smantana de gatit – 100 ml
  • spanac – 800 g
  • oua – 4 buc
  •  faina- 100 g
  •  ceapa – 1 buc
  •  usturoi – 2 catei
  •  ulei de masline – 2 linguri
  •  nucsoara rasa – ½ lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • felii de migdale – 4 linguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra:

 Taie ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in putin ulei de masline.
 Adauga apoi spanacul si lasa sa se inabuse 5 minute.
 Lasa compozitia sa se raceasca putin, apoi adauga branza de capra.
 Amesteca ouale batute cu faina si smantana de gatit si toarna compozitia peste spanac.
 Condimenteaza cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia.
 Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia.
 Presara pe margine fulgii de migdale si pune tava in cuptor, tot la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Torta Pasqualina