Aperitiv simplu

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 37765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g parizer sau sunca de pui,
  • 300 g cascaval ras,
  • o cutie de ciuperci,
  • 3 linguri de smantana,
  • 3 linguri pline varf de faina,
  • 3 oua,
  • sare, piper, alte arome.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv simplu:

Se taie cubulete parizerul sau sunca, se taie fideluta ciupercile spalate si scurse, apoi se amesteca bine toate ingredientele, eventual cu ouale batute spuma.Se pune totul intr-o tava de cozonac sau de cuptor, tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si se da la cuptor aproximativ o ora la foc potrivit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv simplu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]