Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2017 | 3810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • branza
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza:

Spalam branza si o taiem in cubulete potrivite. Aluatul de foietaj trebuie sa fie decongelat. Pudram masa de lucru cu putina faina. Asezam aluatul si il intindem putin cu un sucitor. Pentru a decupa aluatul, eu am folosit o forma rotunda. Am format scoicile cu ajutotul unei forme de ravioli. Daca nu aveti aceasta forma, puteti da forma de scoica cu ajutorul unei furculite. Dupa ce am decupat aluatul in forme rotunde, le asezam pe rand in forma de ravioli, punem in mijlocul fiecarui cerc de aluat, o bucatica de branza si apoi formam scoica. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Batem oul cu o furculita sau un tel. Ungem suprafata scoicilor cu ou. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si le lasam pana se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval