Aperitiv rustic

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2016 | 5145 vizualizari

 

Daca iesim la gradina platoul imens di dotare trebuie umplut :d  Am  facut chiftelute, am topit slanina de porc Mangalita si am reusit sa incropesc ceva-ceva !

 

INGREDIENTE

  • Jumari de porc Mangalita
  • Salam vanatoresc
  • Chiftelute de vita http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-speciale-77661.html
  • Cas proaspat de vaca - de la soacra
  • Cascaval afumat
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • Ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rustic:

  1. Salamul se desface de membrana si se feliaza .
  2. Feliati cascavalul afumat si casul de vaca .
  3. Spalati ardeii si ceapa verde.
  4. Feliati ardeii.
  5. Asezati frumos pe platou toate ingredientele.
  6. Pe deasupra razuiti putin cas .
  7. Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .
  8. Serviti mancarea cu voie buna si cu prieteni !!!
  9.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .

2

Pentru servire la aperitiv scoateti membrana de pe mezeluri si abia apoi feliati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rustic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de ciuperci