Aperitiv rulouri cu ton si masline

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 4611 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj (400-450 g)
  • umplutura:
  • 150 g masline
  • 1 conserva ton
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu ton si masline:

Dezgheti aluatul de foietaj, la temperatura camerei.
Desfaci foaia de aluat, peste plasticul in care a fost impaturita.
Mixezi toate ingredientele in robotul de bucatarie si intinzi aceasta compozitie peste foaia de aluat si o rulezi relativ strans. Lasi o margine de cca 2 cm, neacoperita de umplutura ca sa se lipeasca aluatul la copt.
Infasori ruloul astfel obtinut, in plasticul in care a fost ambalat si dai la congelator pentru cca 40-50 minute (sau pana cand se intareste aluatul), pentru a taia astfel rondele egale si frumoase.
Scoti aluatul de la congelator si tai rondele, cam de grosimea unui deget.
Le pui in tava aragazului pe hartie de copt si le coci in cuptorul bine incins, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute