Aperitiv rulouri cu crema de pate

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2018 | 3706 vizualizari

 

Bunatati de Paste
Multumesc Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Rulouri
  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 40 g unt
  • 200 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • Crema de pate
  • 1 pate de 200 g
  • 2 castraveti murati
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • uns
  • 1 ou
  • mac
  • susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu crema de pate:

Rulourile-intr-un bol cernem faina, adaugam sarea, zaharul; amestecam, apoi facem o adancitura in mijloc, adaugam untul topit, 50 ml laptele caldut, drojdia si amestecam cu o lingura, apoi lasam la odihnit 10 min. Incepem sa adaugam laptele treptat, framantam pana ce aluatul devine omogen si elastic.

Acoperim bolul cu un prosop si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Intindem o bucata de aluat pe masa infainata, cu cutitul sau cu rulou zimtat taiem fasii subtiri.

Imbracam formele de rulouri si le imbracam pe fiecare cu cate o fasie de aluat.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu oul batut, presaram mac, susan.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos. Cat sunt fierbinti, le scoatem de pe forme.

Crema de pate-intr-un bol mixam untul cu pateul, adaugam castraveti tocati marunt, sare, piper dupa gust.

Dupa ce s-au racit rulourile, le umplem si le dam la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu crema de pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ghebe