Aperitiv rulada de carne

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 59119 vizualizari

 

Frumoase si foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 felii paine
  • 2 cartofi
  • 3 oua 
  • 100 g cascaval
  • 2 legaturi marar
  • sare
  • piper
  • Umplutura:
  • 4 oua fierte
  • carnat de casa afumat
  • cascaval pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de carne:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine. Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc. Ceapa, ardeii si mararul se curata si se toaca marunt. Cascavalul se rade.

Se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata, se adauga ouale batute si cascavalul. Se potriveste de sare si piper. Se lasa la frigider 30 minute.

In doua tavi de chec se pune un strat din compozitia de carne, intr-o tava se pun la mijloc ouale fierte si in cealalta tava se pun carnatii, apoi se acopera cu un alt strat de amestec de carne tocata.

Se apasa bine sa fie compact si se introduce in cuptorul incins pentru o ora.

Se scoate si se presara cascaval ras pe deasupra si se mai tine in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se scoate din tava cand se raceste. Se feliaza si se pune pe platouri ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]