Aperitiv rulada cu sunca si branza

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2017 | 19650 vizualizari

 

INGREDIENTE

      • Pentru blat
      • 4 oua
      • 80 g faina alba
      • 20 g amidon de porumb
      • patrunjel verde
      • 100 ml smantana
      • putina sare
      • o lingurita rasa praf copt
      • Pentru umplut
      • o cutie si jumatate branza Philadelphia – simpla sau cu verdeata
      • sunca de pui sau porc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu sunca si branza:

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Galbenusurile amesteca-le cu smantana si adauga-le peste albusuri. Pune si faina amestecata cu praful de copt si amidonul.

Omogenizeaza, amestecand de jos in sus, usor. Incorporeaza frunzulite de patrunjel verde.

Tapeteaza o tava de 28/32 cm cu hartie pentru copt, toarna amestecul si niveleaza usor.

Introdu tava in cuptorul preincalzit, la 175 grade C si lasa pana ce rulada incepe sa prinda culoare.

Scoate tava din cuptor si ruleaza foaia de rulada aperitiv cu tot cu hartia pentru copt. Lasa la racit.

Cand e complet rece, desfa rulada si, treptat, putin cate putin, desprinde hartia de copt in timp ce derulezi.

Intinde uniform un strat de crema de branza peste blatul de rulada (pe margini lasa stratul mai subtire, sa nu iasa branza cand rulezi) apoi pune deasupra felii subtiri de sunca cat sa cuprinda intreaga foaie. Preseaza usor cu mainile, apoi ruleaza.

Da rulada la rece pentru cateva ore, apoi o poti felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza