Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2020 | 11119 vizualizari

 

O reţetă a aceleiaşi Reghina. Foarte uşor de pregătit, foarte gustoasă şi potrivită pentru mese festive.

 

INGREDIENTE

  • Foaia :
  • 300 g caşcaval ras mare
  • 3 ouă
  • 3 linguri smântână fermentată
  • mărar proaspăt
  • Umplutura:
  • 500 g piept de pui tocat
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui:

Se pune caşcavalul ras într-un castron, se adaugă ouăle bătute, smântâna şi mărarul proaspăt tocat şi se omogenizează bine totul.

Tava de aragaz se tapetează cu hârtie de copt şi se întinde pe ea toată compoziţie.

Se coace 13 minute la 180 grade C, caldură sus/jos fără ventilaţie.

Între timp se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se pune într-o sită ca să se scurgă surplusul de ulei.

Se amestecă cu carnea tocată şi se presară sare şi piper după gust.

După cele 13 minute de copt, se scoate tava din cuptor şi se întinde ( cu răbdare…) umplutura de carne crudă peste blat.

Se rulează destul de strâns şi cu atenţie cu ajutorul foii pe care s-a copt blatul.

Se schimba foaia de copt în aceeaşi tavă de aragaz şi se pune rulada.

Se acoperă cu folie de aluminiu sau tot cu hârtie de copt ( cum aveţi la îndemână) şi se coace tot la 180 g pentru 30 de minute, dar folia o scoatem după 25 de minute şi continuam coacerea încă 5 minute fără folie şi cu ventilaţie.

Se dă la frigider peste noapte.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Merisor 1

20.04.2020, 15:55

Minunată idee de ruladă!

oanapl 1

21.04.2020, 13:23

Ce bine arata!

mihaelar63 1

28.04.2020, 00:43

Ce frumoasa !!! Merge la pastrare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi