Aperitiv rulada cu branza si legume

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2017 | 3946 vizualizari

 

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa de la Delaco. Am facut aceasta rulada cu foietaj tip foi, branza, rosioare, ardei gras verde si frunze de ceapa verde. E ideala pentru sarbatorile in familie.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de foietaj
  • 70 g branza de vaca
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • sare dupa gust
  • cateva frunze de ceapa verde
  • cateva rosii cherry
  • 1 ou
  • 1 ardei gras galben
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu branza si legume:

 

Intr-un castron, se amesteca bine branza data prin razatoare, crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce va place) cu frunzele de ceapa verde, tocate marunt (pastrati insa cateva si pentru decor) si un varf de lingurita de sare. Se bate oul si se adauga in crema, avand grija sa pastram doar putin, pentru uns.

 Eu am avut foi de placinta proaspete, care nu necesita decongelare, asa ca le-am putut folosi imediat. Am folosit doar o foaie, insa puteti folosit mai multe, daca doriti un exterior mai crocant. Astfel, se intinde foaie de foietaj, se intinde crema de branza, se orneaza cu ardeiul taiat juliene, cateva rosii taiate felii si frunze de ceapa verde tocate. Se ruleaza ca pe rulada si se unge cu oul ramas.

 Se asaza rulada in tava pregatita cu foaie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 25 de minute sau pana devine aurie.

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/rulada-cu-branza-si-legume.html

TIPS-URI

1

Sfat: Puteti inlocui ardeiul verde cu cel rosu, este mai dulce si mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu branza si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

miki_a 1

03.05.2017, 14:11

Și mie îmi plac mult aperitivele de genul ăsta!

Ancutsa 1

03.05.2017, 14:11

Multumesc mult, Rocsi!

Ancutsa 1

04.05.2017, 15:05

Multumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute si cascaval afumat