Aperitiv oua umplute

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2019 | 3062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua sau mai multe (depinde de situatie)
  • mustar
  • ulei
  • sare
  • feliute de castravete
  • marar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Se fierb ouale bine. Se lasa la racit si apoi se curata de coaja.

Vom taia ouale in jumatati si scoatem galbenusurile cu grija sa nu rupem albusul.

Galbenusurile se piseaza bine cu furculita si se amesteca cu 2-3 lingurite de mustar, sare si ulei pana devin cremoase. La final punem marar tocat marunt, dupa gust.

Jumatatile de albusuri se vor umple cu crema de galbenusuri si se orneaza cu feliute de castravete. Se vor aseza frumos pe un platou si se servesc alaturi de alte aperitive.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci