Aperitiv oua umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 3912 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ciupercă mare
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de piept de pui gătit (fiert,fript etc)
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 sfeclă roşie mică
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Ouăle se fierb tari. Se curăţă de coajă şi se pun într-un castron în care am ras fin sfecla roşie crudă. Se lasă acoperite de sfeclă pentru 10 minute.

 Se scot, se clătesc cu apă rece şi se taie în jumătate.

 Gălbenușurile le sfărâmăm cu furculiţa şi le amestecăm cu restul ingredientelor mărunţite.

 Se pune maioneza, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se omogenizează totul şi se umplu jumătățile de ouă.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]