Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2018 | 2874 vizualizari

 

 "Provocarea GastroArt"
Iata o reteta simpla si rapida - top chrono in mai putin de 15 minut .
O reteta improvizata cu produsele avute la dispozitie.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/oua-cu-carnat-chorizo-ricotta-si-sos-de.html

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei
  • 4 felii fine de carnat chorizo
  • 5-6 masline negre
  • 30 g de ricotta sarata (puteti pune telemea sarata)
  • 1 varf de paprika afumata
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii:

Curatati si tocati marunt ceapa salota.

Intr-o tigaie mica sotati in uleiul cald ceapa si feliile de chorizo.

Adaugati rosia taiata bucatele, maslinele si caliti impreuna timp de 5 minute.

Puneti sare si piper.

Spargeti ouale deasupra, decorati cu branza taiata felii fine si cu paprika afumata.

Puneti tigaia la cuptorul inalzit la 180°C pozitie grill timp de 5-8 minute.

Cand albusul este legat scoateti si serviti imediat.

Serviti cu castraveti murati si paine proaspata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute