Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 4836 vizualizari

 

Am vazut poza pe internet si am zis de ce sa nu incerc si eu si chiar am fost multumita de rezultat :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 felii de salam
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval:

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta de salam peste care se aseaza un patratel de cascaval. Se ia cate un colt si se duce catre mijloc, la fel se procedeaza si cu celelalte 3. Se aseaza in tava si apoi se introduc in cuptorul incins. Se lasa pana se coc uniform.

Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar de bere :))

TIPS-URI

1

Umplutura poate fi cu ceea ce doriti (ciuperci, carne tocata, etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Figurine din foietaj cu cascaval