Aperitiv frittata cu paste si legume

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 90063 vizualizari

 

Frittata este varianta italiana a omletei, imbogatita cu diverse ingrediente cum ar fi pastele, diverse tipuri de carne, branzeturi, legume sau chiar fructe de mare. Se poate servi calda, pe post de gustare, sau rece taiata felii, pe post de aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr paste patratele
  • 1/2 praz
  • 50 gr ciuperci la conserva
  • 2 ardei capia
  • 100 gr cascaval
  • 50 ml lapte
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu paste si legume:

Batem ouale cu laptele, sarea si piperul. Tocam ardeiul cubulete. Prazul il taiem rondele. Dam cascavalul pe razatoarea mica, iar ciupercile le scurgem si le trecem prin jet de apa. Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj, dupa care le punem intr-o sita si le trecem prin jet de apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele. 

Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam compozitia in tava. 

Dam la cuptor pana devine rumena deasupra.

Se poate servi calda sau rece, taiata felii, ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu paste si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv "Mozaic"