Aperitiv frantuzesc

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 7042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de placinta
  • 1borcan de mustar frantuzesc
  • 100g cascaval ras
  • 1ou
  • seminte de susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frantuzesc:

Foaia de placinta unsa cu ou,desupra din loc in loc putin mustar,apoi cascaval;deasupra alta foaie,se procedeaza la fel pana se termina pachetul,ultima foaie unsa cu ou si se presara seminte;se taie foile dupa imaginatia fiecaruia,se pun in tava pe hartie de copt si se da la cuptor 15min.Sunt delicioase.

TIPS-URI

1

nu se foloseste alt tip de mustar decat acel din imagine

2

gustul deosebit,vine de la boabe

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata