Aperitiv floare cu carne si cas dulce

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 3355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • Umplutura
  • 200 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 3 cepe verzi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cas dulce razuit
  • 2 oua pentru pus deasupra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv floare cu carne si cas dulce:

Intindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi potrivim de sare si piper.Umplutura o impartim in cele 12 ''floricele'', adaugam cas ras, deasupra, din aluatul ramas am decupat floricele mic, punem floricele mici si apoi ou batut. Dam formele la cuptor pentru cca 10-15 min. Sub tava cu forme punem o cratita cu apa, sa nu se arda aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv floare cu carne si cas dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu cartofi si telemea