Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2014 | 6092 vizualizari

 

Am facut 5 portii de foietaj si am pus la congelator , asa ca am scos o foaie si am facut aceste saratele .
De sarbatori sunt nelipsite pe masa familiei mele .
Sunt gustoase si bune langa o bere rece .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen:

Se intinde aluatul la grosimea dorita si cu un cutit incalzit in apa fierbinte se taie fasii de forma si marimea dorita .

Se bate bine oul si cu ajutorul unei pensule se unge foietajul , se  presara sare  si chimen , cascaval ras si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .

Se introduce in cuptorul incalzit la 200 grade  pentru 20 - 30 minute .

Cand se rumenesc frumos se scoate tava din cuptor si se lasa putin la racit in tava .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi telemea sarata de oaie sau vaca in loc de cascaval .

2

Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit inainte de coacere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei