Aperitiv de vinete cu branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 5135 vizualizari

 

Rapid gustos si aspectos.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200 g telemea de capra
  • 3 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • frunze de patrunjel( sau marar)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de vinete cu branza:

Curatam vinetele de coaja si le taiem fasii, dupa care le prajim in ulei incins, pana se inmoaie. Dam telemeaua prin razatoare, taiem patrunjelul marunt si le amestecam intr-un bol, impreuna cu un ou. Din acest amestec, punem pe fiecare fasie de vanata cate putin, o impaturim si o prindem cu o scobitoare.Le dam prin pesmet apoi prin ou si le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie, sa scapam de grasimea in exces.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de vinete cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

28.05.2010, 23:44

madi_marin 1

29.05.2010, 12:35

combinatia de vinete cu branza nu am gustat+o pana acum, dar suna bine....

mihaelar63 1

28.06.2010, 09:05

nici eu nu am gustat , dar precis am sa prepar reteta aceasta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete ( à la Horia V.)