Aperitiv cu urzici și tofu

de Panacris in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 4205 vizualizari

 

Un aperitiv Inedit foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj cca 400 g,
  • urzici cca. 350 g,
  • tofu cu ardei cca. 100 g,
  • sare iodată cu aromă de usturoi,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu urzici și tofu:

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat. Între timp se curăță urzicile, se dau în clocot cca. 10  minute, se strecoară și se lasă la rece. După ce s-a dezghețat foietajul, se așează urzicile, se rade brânza tofu, apoi se sărează, piperează, se rulează, apoi se taie bucăți de ca. 4 cm grosime, se așează într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară puțină boia, apoi se pun la copt, cca 25 de minute la foc mediu.

Se servesc ca atare sau alături de aperitiv avocado cu Joya.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu urzici și tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita