Aperitiv cu sunca si ardei

de cornelia16_2002 in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2009 | 4382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 300 gr sunca
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita bicarbonat stins
  • 1 lingura patrunjel (din plic)/ marar
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu sunca si ardei:

Separam albusele de galbenusuri si le batem pana stau pe bat. Adaugam sunca taiata cubulete, cascavalul ras si ardeiul taiat fasii, faina si galbenusurile frecate cu bicarbonatul stins. Se amesteca bine si apoi punem in compozitie patrunjelul, sarea si piper dupa gust. Se toarna intr-o tava de check unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc mediu pana se rumeneste.

Eu pun si patrunjel si marar pt ca noua ne plac amandoua. Daca sunt proaspete sunt mai bune la gust, dar fiind iarna e bine si de la plic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bucataras 1

25.12.2009, 23:12

Sal, Cornelia, nu te descurci sa pui si foto la retete?

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 22:08

cred ca e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu rucola și telemea de bivoliță