Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2013 | 20850 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.11.2013, 19:43

CookieMonster 1

22.11.2013, 19:53

interesant, nu am mancat pana acum limba ded porc

Panacris 1

22.11.2013, 19:56

Cred că o să prestez și eu sâmbătă

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Andreea incearca cu incredere,limba de porc ca si carne are o textura moale, frageda...

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Cristina sper sa-ti placa! Multumesc!!

deyutzky 1

22.11.2013, 20:15

MIUTA 1

22.11.2013, 20:18

Bya Ralu 1

22.11.2013, 20:47

cred ca e super,da pana fierb eu limba dureaza 5 oreunde-i laura cu oala ei sub presiune)

Rocsi 1

22.11.2013, 21:01

Arata bine de tot

Dana_Retetegg 1

22.11.2013, 21:13

laura_n 1

22.11.2013, 21:14

mie imi place limba...facuta altfel )

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 23:06

arata bine !

roxana_simona 1

23.11.2013, 00:16

super

Lia_ 1

23.11.2013, 05:18

vaaai ce amintiri de pe vremea cand mancam porc

Teo 1

24.11.2013, 19:32

haioasa tare!

diaconta 1

25.11.2013, 18:49

N-am mancat niciodata limba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brotacei veseli pe lac