Aperitiv chifle umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2018 | 3926 vizualizari

 

Un mic dejun satios si delicios  !!!

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 8 felii sunculita
  • 4 felii mozzarella
  • 4 oua
  • unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chifle umplute:

Luam o chifla si taiem partea de sus ( ca o palarioara ). Scoatem apoi miezul chiflei si ungem cu unt in interior si pe margini.

Asezam doua felii de sunculita si mozzarella taiata fasii subtiri. 

Spargem un ou crud si presaram sare si piper dupa gust. 

Procedam astfel si cu celelalte 3 chifle ramase si restul de ingrediente. 

Asezam chiflele intr-o tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pana ce ouale s-au copt. 

Scoatem chiflele si le servim calde presarate cu patrunjel proaspat. 

POFTA BUNA!

 

 

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit mozzarella speciala pentru pizza ... este mult mai uscata !Poate fi inlocuita cu cascaval!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]