Aperitiv carnati cabanos in foietaj

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2018 | 4643 vizualizari

 

Îmi plac mult cârnaţii cabanos, iar de data aceasta i-am pregătit într-o manieră mai simplă, dar foarte gustoasă. I-am învelit în aluat foietaj, am presărat seminţe de susan şi i-am dat un pic la cuptor. Ai mei au fost încântaţi. Sunt buni şi de luat la pachet în excursii.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 8 cârnaţi cabanos
  • 1 ou pentru uns
  • Seminţe de susan pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnati cabanos in foietaj:

 

Se lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei.

 Se taie aluatul în dreptunghiuri, se crestează uşor cu un cuţit pentru a crea un model, după plac, se adaugă câte un cârnat pe fiecare bucată de aluat şi se rulează. Se ung cu oul bătut, se presară seminţe de susan şi dau la cuptor la foc mediu, aprox 25 de minute sau până se rumenesc bine.

 

Porţii: 8

Timp de pregătire: 10 min (+15min necesare aluatului să se încălzească)

Timp de coacere: aprox 25min

 

Poftă Bună!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/04/carnati-cabanos-in-foietaj.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Ancutsa 1

29.04.2018, 16:14

Ma bucur mult ca v-au placut! Va multumesc frumos!

Gheorghita_T 1

06.05.2018, 15:18

Simplu dar foarte gustos!

Ancutsa 1

06.05.2018, 18:12

Multumesc frumos, Gheorghita!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu somon si ou