Aperitiv bruschete cu pate de ansoa

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2019 | 3888 vizualizari

 

Nu, nu este fiță. Este atat de simpla, dar atat de gustoasa. Eu am pregatit cateva bruschete pentru masa de Anul Nou. Poze multe nu sunt, pentru ca este foarte simplu de pregatit. Si cand pregatesti, e mai greu sa faci o sumedenie de poze. Dar sper sa ma credeti pe cuvant! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ansoa in ulei de masline
  • 4 felii de paine toast
  • 1 lingura de unt
  • patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete cu pate de ansoa:

Pestele de scurge de ulei. Uleiul se pune intr-o ceasca separat pentru ca va fi folosit.

Se toaca marunt pestele si se pune in mojar. Se paseaza bine. Cand este aproape o pasta, se pune untul moale. Se omogenizeaza pana devine o pasta. Se adauga patrunjel proaspat.

Intr-o tigaie se pune uleiul de la conserva la incins, iar in acesta se perpelesc putin feliile de paine cat sa devina rumene. Pe aceste felii se asaza pasta de ansoa. Se presara patrunjel proaspat. 

TIPS-URI

1

Poate fi folosita putina lamaie; eu nu am folosit.

2

nu am mai adaugat sare, pestele fiind sarat suficient cat sai dea gust final prepapratului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu pate de ansoa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou