Aperitiv bruschete a la Ailin

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2018 | 2832 vizualizari

 

Le-am numit asa deoarece este o reteta de-a fetei mele, savurate rapid si preparate la fel de rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de ulei masline
  • sare
  • oregano
  • untura de gasca ( pentru uns painea)
  • 2 buc felii de paine
  • 50 grame de cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete a la Ailin:

Rosiile se spala si se taie cuburi. Peste rosii se rade usturoiul, se adauga sarea, oregano si uleiul. Compozitia rezultata se lasa sa stea la macerat pana ce se pregateste painea. Intre timp se rade si cascavalul pe razatoarea cu gaurile mici. 

Feliile de paine se pun pe o tava ( buna de pus la cuptor) , se unge cu untura de gasca si se rumenesc usor la cuptor.

Cand painea s-a rumenit, pasta de rosii condimentata se pune peste paine, iar deasupra se asaza cascavalul razuit.

TIPS-URI

1

se poate adauga pentru un plus de gust felii de prosciutto crudo sau chiar bucati mici de ansoa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete a la Ailin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza