Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2020 | 2795 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 rotita branza l'ortolan (sau camembert)
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 catel usturoi
  • rozmarin
  • 100 g jambon
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj:

Rotita de branza o crestam putin cu cutitul (nu taiem), adaugam bucati de usturoi si crengute de rozmarin.

Imbracam rotita cu felii de jambon.

Asezam branza in mijlcoul aluatului si impachetam aducand maringinile una peste alta, lipim bine colturile.

Asezam rotita in tava tapetata cu hartie de copt,crestam putin aluatul si ungem cu oul batut.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos (la 200 grade C, cca 20 min)

O servim calda, (dar este foarte buna si rece)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez simplu cum sa prepari un orez perfect