Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

de Bucataras in Vita, 12 Iun 2024 | 3889 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:
      • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
      • 100 g sparangel
      • 200 g antricot de vită
      • 30 ml ulei de măsline
      • 50 g unt
      • 2-3 fire cimbrișor
      • 3 căței usturoi
      • 150 ml smântână lichidă
      • sare și piper
      Portii: 1
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:

      Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:

        Antricotul se asezonează cu sare și piper, după gust.

      Puneți antricotul de vită într-o tigaie bine încinsă, cu 1 lingură de ulei de măsline. 

      După ce s-a rumenit frumos pe o parte, întoarceți bucata de carne pe cealaltă parte și adăugați în tigaie o bucată de unt, usturoiul și câteva crenguțe de cimbru. 

      Glasați carnea cu untul aromatizat din tigaie.

      Scoateți carnea pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5-7 minute, după care o tăiați felii.

      Puneți smântâna lichidă într-o crăticioară și aduceți la punctul de fierbere. Adăugați brânza gorgonzola cremoasă, puțin piper și fierbeți sosul până ajunge la consistența dorită.

      Pregătiți și sparanghelul. Taiati partea lemnoasa a sparanaghelului. Într-o tigaie încăpătoare, puneți o lingură de ulei de măsline și restul de unt și aromatizați totul cu un cățel de usturoi zdrobit. 

      Prăjiți sparanghelul în acest amestec de unt cu ulei aromatizat, condimentați după gust cu sare și piper.

      Poftă bună!

      Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

      ieri la 07:36

      Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

      pe 10.07 la 10:48

      Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

      pe 09.07 la 08:08

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Rocsi

      1310 puncte

      vasimur

      1198 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      mihaelar63

      211 puncte

      RODIMUR

      162 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Varza a la Cluj (multicooker)