Annemarie's Lemon Bars

de RuxyRux in Prajituri, 29 Noi 2010 | 7848 vizualizari

 

Prajituri cu lamaie atat de yamyyyy........aromate, parfumate...se topesc in gura si va trebui sa mai faceti inca o tava...si inca o tava...

 

INGREDIENTE

  •  I.
  • 100 gr Unt moale( la temp camerei)
  • O cana si 1/3 de faina
  • 1/4 cana zahar
  • zahar vanilat( dupa dorinta)  
  • II.
  • 2 oua
  • 3/4 cana zahar alb
  • 2 linguri faina
  • 1/4 lingurita praf copt
  • 3 linguri si jumatate suc de lamaie proaspat stors
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Annemarie's Lemon Bars:

1.Incalziti cuptorul la 180 grade( sau pe treapta pentru prajituri)

2.Blatul: amestecati untul, faina, zaharul, un praf sare si faceti o coca moale elastica pe care o intindeti pe o foaie de copt si apoi o asezati in tava, mai presati cu mainile. Daca se intinde greu, faceti-o direct in tava de copt si presati bine cu mainile pana ajungeti la margini...

3.Introduceti blatul fix 20 de min in cuptor, aveti grija si nu lasati sa se arda, blatul nu trebuie rumenit.

4.Mixati bine compozitia de la punctul II, si apoi dupa ce au trecut cele 20 de minute, scoateti blatul si turnati totul deasupra.

5.Mai dati la cuptor pentru inca 20 de minute.

6.Scoateti tava, portionati prajiturelele si pudrati.

7.Decorati pe farfurie cu lamaie rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Annemarie's Lemon Bars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea dalmatiana