Andive la grătar cu sos de iaurt

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 andive,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • 4 căței de usturoi,
  • 150 ml iaurt,
  • 1 linguriță muștar Dijon,
  • 1-2 linguri pătrunjel verde tocat,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive la grătar cu sos de iaurt:

Andivele se curăță de primele foi. Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie. Se pun pe grătarul încins și se lasă câte 3-4 minute pe fiecare parte. Între timp pregătim sosul.

Amestecăm usturoiul curățat și pisat cu ulei de măsline, iaurt, muștar de Dijon și pătrunjelul verde tocat mărunt.

Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Andivele la grătar servite cu acest sos, sunt o garnitură excelentă pentru pui sau pește la grătar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive la grătar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Doralinda 1

08.06.2013, 22:44

Interesant!

Sim0na 1

10.06.2013, 14:28

Alina26 1

10.06.2013, 15:32

imi plac.....foarte bun!!!!si sosul de iaurt...o bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor